Bailly corporate
Image default
Business / Transportation and Logistics

CC De Heuvelrug weet wat jij nodig hebt

CC De Heuvelrug weet uit jarenlange ervaring dat elk jaar vele mensen hun huis en haard én het comfort van hun huis verlaten om in een (luxe) caravan of tent te vertoeven. Er zijn tal van redenen om van een caravan te genieten, van lichamelijke gezondheidsvoordelen tot stressvermindering. Wie heeft er bijvoorbeeld een Tempur matras nodig als er ook een slaapzak is?

CC De Heuvelrug voor een perfecte caravan ervaring

Een veilige, comfortabele en spannende ervaring met moeder natuur, begint bij CC De Heuvelrug. Vergeet de stressballen en het uitschreeuwen in je kussens. Alleen al in de buurt zijn van de natuur kan therapeutisch werken. De mens heeft van nature een verlangen om zich zo nu en dan met de natuur te verbinden. En je vrije tijd doorbrengen op een camping is niet alleen de perfecte manier om er meer op uit te trekken in de buitenlucht, het kan ook goed zijn voor je gezondheid. Je serotonine niveau stijgt op een natuurlijke manier als je buiten bent, het helpt je stemming te verbeteren. Door het buitenleven krijg je een gezonde dosis vitamine D binnen, je krijgt meer beweging doordat je veel wandelt. De één haalt zijn dosis ontspanning uit een verblijf in een vijfsterrenhotel de ander vindt een (luxe) caravan net zo ontspannend.

Nieuw of tweedehands?

De aanschaf van een caravan in Veenendaal bij CC de Heuvelrug kan soms een spannende aangelegenheid zijn als je te veel wensen hebt. Al gauw zou je dan kunnen opgeven en denken dat het voor jou en je gezin niet is weggelegd om binnen je budget een fantastische kampeerervaring op te doen. Bij CC De Heuvelrug realiseren ze zich dat terdege. Daarom heb je bij hen de mogelijkheid om naast nieuwe caravans ook tweedehands caravans aan te schaffen. Mocht ook een tweedehands caravan niet binnen je beperkte budget mogelijk zijn, is er altijd nog de mogelijkheid om een caravan te leasen. Voor het onderhoud aan je caravan of het verhelpen van (kleine) schades ben je bij hen ook aan het juiste adres.

Loop gerust eens bij hen binnen en laat je verrassen door hun veelzijdigheid en kennis van zaken. Succes verzekerd!