Wilt u om economische redenen verhuizen naar Bonaire?

Als u gaat verhuizen naar Bonaire, weet u ongetwijfeld al dat dit eiland voor meer dan 80% op toerisme draait. Voor veel mensen is dit zelfs een reden om hierheen te verhuizen. Jaarlijks bezoeken veel Amerikaanse, Europese, Venezolaanse en Canadese toeristen het kleine eilandje in de Cariben. De toeristen zijn voornamelijk geïnteresseerd in de prachtige natuur en koraalriffen op Bonaire. Maar er zijn ook tal van mensen die om economische redenen verhuizen naar Bonaire. Dat is niet vreemd. Naast dat de economie draait op toerisme, groeit de economie ook in sectoren als detailhandel en zoutindustrie. Bovendien hecht het eiland veel waarde aan duurzame economische groei en maakt het voor het opwekken van energie gebruik van eigen middelen. Hier kunt u uiteraard uw steentje aan bijdragen als u naar Bonaire gaat verhuizen.

Laat uw inboedel verschepen als u gaat verhuizen naar Bonaire

Als u gaat verhuizen naar Bonaire met de hulp van Carib Intertrans, weet u zeker dat uw inboedel op een professionele manier met u meeverhuist. U kunt erop rekenen dat al uw spullen heelhuids aankomen op uw nieuwe verblijfplaats. Kies daarom voor een transportbedrijf die ervaring heeft met het verhuizen van bezittingen naar het Caribisch gebied. Het is immers een lange reis en het gaat om uw inboedel waar u veel waarde aan hecht. Carib Intertrans ontzorgt u. Zij bespreken samen met u de mogelijkheden bij u thuis. Bovendien denkt Carib Intertrans aan de administratie die erbij komt kijken en de benodigde douanedocumenten. Zo kunt u met een gerust hart verhuizen naar Bonaire en hoeft u zich nergens druk te maken.

Verhuizen naar Bonaire: de verschillen met Nederland

Bent u van plan om binnenkort te gaan verhuizen naar Bonaire? Als toekomstige inwoner is het belangrijk dat u zichzelf goed inleest in dit land. En dan vooral als het om de verschillen tussen Nederland en Bonaire gaat. Ondanks dat Bonaire een bijzondere gemeente van Nederland is, verschillende normen en waarden. Zo hebben Nederlanders veel regels die inwoners van Bonaire het liefst ontwijken. Als u naar Bonaire gaat verhuizen, zult u direct merken dat er een ontspannen sfeer hangt en dat de gemiddelde temperatuur rond de 26°C ligt. Daarnaast is het typisch voor Nederlanders dat zij altijd op tijd op een afspraak verschijnen. Dit is in veel gevallen op Bonaire anders en men neemt het niet zo nauw met tijden.