Bailly corporate
Image default
Business / Transportation and Logistics

Bekers bedrukken van kwaliteit

 

Bekers bestellen met een speciaal door u ontworpen bedrukking, een betere manier van marketing voor weinig is er misschien wel niet. Voor ons is het duidelijk: u gaat met eigen ogen aanschouwen wat de bedrukte plastic en kartonnen bekers voor uw bedrijfsnaam en omzet zal gaan betekenen. Iedereen die langskomt zal uw goede naam onthouden en doorspelen! Al onze klanten die bekers hebben laten bedrukken zijn enthousiast geraakt over onze speciale manier van naamsbekendheid kweken. Speciaal voor diegne (en natuurlijk ook voor u) bieden wij u de unieke mogelijkheid om bekers in nog grotere aantallen te bestellen. Zo komt u nooit te kort en heeft u de komende maanden een zorg minder. Neem snel contact met ons op via de website, telefonisch of de mail. Ontdek snel alle mogelijkheden. Onze medewerkers van de klantenservice staan paraat om al uw mogelijke vragen omtrent onze service met zorg te beantwoorden.

 

Bekers bedrukken bij koffiebekerbestellen.nl

Bij koffiebekerbestellen.nl komt u in een gespreid bedje terecht. U kan precies bepalen wat er gewenst is en welke artikelen wij mogen leveren. Onze ontwerpers hebben enkele voorbeeldexemplaren in de webshop geplaatst die ook gekocht kunnen worden. Wanneer er een eigen ontwerp aan te pas komt zullen wij eerst een proefexemplaar sturen, alvorens we de gehele bestelling verzenden. Dit om alles en iedereen tevreden te houden. Wilt u ook snel gebruik maken van onze diensten? Ieder bedrijf met klanten over de vloer heeft bekertjes nodig om zijn klanten te kunnen voorzien van een warm of koud drankje. Bestel daarom vandaag nog bij de koffiebeker-specialist uit Leidschendam! Wij voorzien u graag van dat extra beetje naamsbekendheid

 

Koffiebekers in grote getalen afnemen

De bestellingen kunnen vanaf 1000 stuks beginnen. Bent u het volgende bedrijf die wij blij kunnen maken met onze goedkope bekers en snelle levering? Wacht niet te lang en kom in actie!