Bailly corporate
Image default
Business / Transportation and Logistics

Een aluminium schuifpui vinden voor ons huis

Samen met mijn vriendin gingen wij op zoek naar een aluminium schuifpui voor ons in het huis. Dit huis hebben we een tijdje geleden gekocht van een oud stel die naar een appartement ging verhuizen. Maar het was best een oud huis en daardoor hadden ze een normale deur naar de tuin die in de keuken staat. Dit vonden we op een gegeven moment niet meer zo praktisch en samen hadden we besloten om voor een schuifpui te gaan. Maar daarvoor hadden we wel een expert nodig.

Waarom een aluminium schuifpui aanschaffen?

Wij hadden al research gedaan naar een schuifpui van aluminium en schuifpuien in het algemeen. Nu we eindelijk het geld hebben om een schuifpui te laten plaatsen in de woonkamer waardoor we nu zo gewoon door de woonkamer lekker in de tuin kunnen zitten. Bovendien is het grote voordeel van een aluminium schuifpui dat deze vrij is van schilderen. Je hoeft deze dus maar een keer te schilderen en hoeft het nooit meer, hoe ideaal is dat! Een ander voordeel is dat we meer licht krijgen in onze woonkamer en dan wordt het meer levendiger. Nu was het alleen de vraag wie moest deze gaan plaatsen voor ons?! Gelukkig hadden we snel contact met het bedrijf Schipper Ede, de specialist in kozijnen en schuifpuien.

Het bedrijf voor de beste schuifpuien

Toen we op gesprek waren bij Schipper Ede was het al meteen duidelijk dat we door hun de nieuwe schuifpui wilden installeren. Dit hebben ze ook heel professioneel aangepakt en we zijn er nu super blij mee. Ze hebben erg nauwkeurig gewerkt en waren de hele tijd vriendelijk tegen ons. Elke keer als het zonnetje schijnt zijn wij snel in de tuin te vinden met een lekker bakje koffie en heerlijke rust. Kom maar op met die zomer!

Schipper Ede

Wilt u ook advies op bepaalde producten? Of weet u het al zeker dat u een kozijn of schuifpui wil laten plaatsen door een expert? Bekijk dan de website van Schipper Ede voor meer informatie over alle producten en diensten die zij aanbieden aan hun klanten. Alles voor een professionele aanpak en uiterlijk in uw huis.