Bailly corporate
Image default
Business / Transportation and Logistics

Een mantelzorgchalet is een mooie oplossing voor ons geweest!

Mijn familie en ik waren aan het overwegen om een mantelzorgchalet in de tuin van mijn tante te bouwen. De laatste paar maanden zagen we dat mijn opa flink achteruit ging met zijn gezondheid en conditie. Hij kon nog wel prima op zichzelf wonen, maar we vonden het toch eng om hem steeds alleen in zijn huis te laten. Vandaar dat we een goede oplossing ging zoeken voor dit probleem.

Het vinden van de perfecte mantelzorgchalet voor onze opa

Het vinden van de beste en perfecte mantelzorgchalet was geen makkelijke zoektocht. We gingen verschillende soorten bedrijven langs en vroegen wat al onze opties waren met de chalet. Naar ons idee hadden we niet veel eisen of wensen voor de chalet, maar elke keer werden we afgewezen door het bedrijf om ze zeiden dat het niet mogelijk was. Dit bracht de familie een beetje in een negatieve sfeer, maar gelukkig kon het laatste bedrijf waar we waren ons helpen. De laatste locatie waar wij nog een afspraak hadden was bij Mantelzorg Wernsen. We kwamen bij de afspraak en besproken alles met hen over wat wij wilde en of het überhaupt mogelijk was om het te realiseren. Ze zeiden dat zij dit gemakkelijk voor ons konden regelen! We waren allemaal erg opgelucht en gaven hun de opdracht.

Beter konden we hem niet krijgen!

Na ongeveer een paar weken was alles compleet om de bouw te beginnen bij mijn tante in de achtertuin. Ze heeft een zeer grote achtertuin waar vroeger een klein landbouw veld heeft gelegen. Daar kon makkelijk de chalet staan. De medewerkers en de bouwers van Mantelzorg Wernsen gingen aan het werk en zeiden dat de bouw ongeveer 2 weken ging duren. Dit was hele prima voor ons, maar opeens kregen we een telefoontje dat hij zelfs eerder klaar was dan gepland! We gingen allemaal kijken, inclusief mijn opa, en waren helemaal verbaasd over het resultaat. Het was echt een plaatje om te zien! Zelfs mijn opa was er super blij mee! We kunnen Mantelzorg Wernsen niet genoeg bedanken wat ze voor ons allemaal hebben gedaan!

Wilt u meer weten over Mantelzorg Wernsen en hun diensten? Bekijk dan hun website op www.mantelzorg-wernsen.nl.