Bailly corporate
Image default
Business / Transportation and Logistics

Kartonnen dozen

Kartonnen dozen zijn er werkelijk in alle soorten en maten. We staan er waarschijnlijk nooit bij stil, maar kartonnen dozen zijn onmisbaar en niet weg te denken uit ons dagelijks leven. Je kan het zo gek niet bedenken, bijna alles wordt verpakt en vervoerd in kartonnen dozen. Kartonnen dozen zijn erg gemakkelijk te hergebruiken, en daarmee wordt het milieu niet zwaar belast. Mits goed gehanteerd en op de juiste manier gestapeld, is karton ook enorm sterk. Daarbij zijn kartonnen dozen ook nog eens enorm licht. Kwalitatief gezien maken we  gemakshalve onderscheid tussen 3 soorten. Het dragend vermogen en de stevigheid van karton vinden hun oorsprong in de structuur. Karton bestaat uit 2 lagen met daartussen een golf. Voor lichtere producten en een lage belasting zijn lichte lagen een prima oplossing. Ben je op zoek naar meer stevigheid en dragend vermogen, dank om je al gauw terecht bij kartonnen dozen waarbij de lagen wat dikker en sterker zijn. Voor het zwaardere werk kan je prima uit de voeten met karton wat een dubbele golf heeft. Op de website van de Dozenhal wordt dit uitstekend uitgelegd. De Dozenhal is de specialist op het gebied van kartonnen dozen.

Kartonnen dozen bij de Dozenhal.

Kartonnen dozen kopen doe je bij de Dozenhal. De Dozenhal is gevestigd in Ermelo. De dozenhal levert kartonnen dozen aan de food- en nonfood sector. Met een jarenlange ervaring op het gebied van verpakkingen en transport is de Dozenhal toonaangevend in hun vakgebied. De Dozenhal levert in alle gewenste soorten en maten. We kennen allemaal het verschijnsel waarbij kleine producten worden verpakt in veel te grote grote kartonnen dozen. Hierbij wordt ruimte en geld onnodig verspild. Tevens wordt hiermee het milieu onnodig belast. Bij de dozenhal beschikt men over plotters en snijmachines waarbij dozen in elk gewenst formaat kunnen worden vervaardigd. Zo wordt verspilling tegengegaan.

Contact

Kartonnen dozen vind je bij de Dozenhal, Neem daarom eens vrijblijvend contact op, of bezoek de website. De website biedt op een gebruiksvriendelijke overzichtelijke manier in kaart wat de mogelijkheden zijn. Naast bedrijven kunnen ook particulieren terecht bij de dozenhal. Wil je je kartonnen dozen bedrukken of beletteren, dan is dat ook geen enkel probleem.