Bailly corporate
Image default
Business / Transportation and Logistics

Wat voor soorten verzenddozen zijn er?

 

Bent u van plan iets te gaan versturen via de post en is het belangrijk dat uw zending goed beschermt wordt? Lees dan dit artikel over de soorten verzenddozen die er zijn. Verzenddozen zijn gemaakt van stevig materiaal en zorgen daardoor dat uw zending in goede orde wordt ontvangen. Omdat er verschillende verzenddozen te verkrijgen zijn leest u in dit artikel welke verzenddoos u het beste kunt gebruiken voor uw zending.

Brievenbusdozen

Voor de kleinere zendingen die door de brievenbus passen kunt u het beste gebruik maken van brievenbusdozen. Een brievenbusdoos past precies door de brievenbus en beschermt – in tegenstelling tot een (grote) enveloppen – uw zending tegen stoten e.d.. Door gebruik te maken van een brievenbusdoos bespaart u op de verzendkosten, omdat een grotere doos meer verzendkosten heeft. De brievenbusdoos is in 4 verschillende maten te verkrijgen: S,M,L & XL. De prijs van dit soort verzenddozen variëren tussen €0,13 en €0,30.

Postdozen

Postdozen zijn dozen voor de iets grotere zendingen. Deze verzenddozen worden vaak gebruikt wanneer u producten op internet bestelt, zoals kleren en elektrische apparaten. Om uw zending goed te beschermen kunt u gebruik maken van opvulmateriaal in uw postdoos. Zo kunt u luchtkussenfolie of schuimkorrels gebruiken om uw postdoos op te vullen. Postdozen zijn al te verkrijgen vanaf €0,35.

Amerikaanse vouwdozen

Amerikaanse vouwdozen zijn de oplossing wanneer u iets groots wilt verzenden. Ook Amerikaanse vouwdozen zijn te verkrijgen in verschillende afmetingen die variëren in prijs van €0,25 tot €4,50. Daarnaast zijn Amerikaanse vouwdozen te verkrijgen met dubbelgolf materiaal. Hierdoor wordt uw zending nog beter beschermt.

 

Al deze soorten verzenddozen zijn te verkrijgen op VerpakkingVoordeel.nl. Kijk op onze site voor een uitgebreid assortiment aan verzenddozen van hoge kwaliteit en alles wat u nodig heeft om uw product te verzenden.