Bailly corporate
Image default
Business / Transportation and Logistics

3 relatiegeschenken die ‘altijd goed’ zijn

Wie werkt er niet mee? Relatiegeschenken met logo zijn een relatief voordelige manier om mensen aan je te binden en om je merk bekend te maken. De meeste bedrijven zijn hier bekend mee. Toch is het vaak lastig om te verzinnen wat je relatie graag zou willen hebben. Want een niet passend relatiegeschenk is zonde van de tijd en het geld. Iets bruikbaars daarentegen is ontzettend effectief. Daarom hebben we relatiegeschenken voor je uitgezocht die altijd goed zijn. Handig!

Mokken

Eenmok bedrukken is om te beginnen ontzettend breed inzetbaar als relatiegeschenk. Perfect om een boodschap over te brengen en om een bestaande relatie verder aan je te binden. En dan maakt het niet uit of de relatie oud of jong is, sportief is, een bankhanger is en noem maar op. Want koffie of thee drinken, dat doet toch bijna iedereen? Of gebruik de mok voor een soepje om 16.00 uur.

Gadgets

Een gadget is een ideaal geschenk om te laten zien dat jij als bedrijf bij de tijd bent. Een hippe powerbank of speaker, wie wil dat nou niet? Iedereen heeft vandaag de dag een smartphone die opgeladen moet worden of waarmee hij muziek wil luisteren. Een gadget is daarom altijd leuk om te krijgen.

Pennen

Ja, ook deze geschenken blijven enorm in trek. Waarom? Omdat ze simpelweg zo bruikbaar zijn! Ondanks de smartphones en andere technologie van nu, willen we altijd nog gewoon even snel dingen opschrijven. Side note: een pen behoort eerder tot de giveaways dan tot echte relatiegeschenken. Het is een ideale weggever om een nieuwe relatie mee aan te boren en je naamsbekendheid te vergroten met een groot bereik.

 

 

 

Advertorial:

Wil jij ook hoger in Google komen?

Online marketing bureau Adbull is de specialist op het gebied van SEO en linkbuilding. We laten graag gratis en geheel vrijblijvend zien wat we kunnen! Vraag direct de Gratis SEO Analyse t.w.v. € 249,- aan. ** Voor webdesigners en marketingbureaus bieden we onze linkbuilding diensten ook white label aan. **

www.adbull.nl