Bailly corporate
Image default
Business / Transportation and Logistics

All Dent, natuurlijk

Natuurlijk kiest u voor praktijkinrichting bij All Dent als u zoekt naar een partner voor de inrichting van uw nieuwe of huidige mondzorgpraktijk. Dat komt omdat wij er voor onze klanten zijn vanaf het begin, helemaal tot aan het einde. We regelen al het papierwerk, de vergunningen en de tests die nodig zijn om alles in gereedheid te brengen. Bij het begin gaan we met u aan de tafel zitten om de initiële ideeën te bespreken. Uit dit gesprek kunnen onze designers opmaken hoe uw nieuwe praktijk zodanig ingericht kan worden dat het compleet die van uzelf is. Vervolgens gaan ze ook kijken hoe dat gecombineerd kan worden met goede ergonomie, die het weer mogelijk maakt om efficiënt te kunnen werken in een drukke omgeving zoals een mondzorgpraktijk.

Waarom All Dent?

Waarom kiezen voor All Dent, wanneer er al zoveel andere organisaties in de markt zijn die u met precies dezelfde dingen kan helpen? Een goede reden is in ieder geval dat de service bij All Dent gewoon op nummer één staat! Wij willen alles voor onze klanten kunnen doen, en dat doen we door vooral in een lange termijn relatie te investeren voor een langdurige samenwerking. Onze serviceteam heeft een landelijke dekking, waarbij ze naar meer dan 400 praktijken kunnen gaan om te helpen met storingen of kapot apparatuur. Dat doen we gewoon voor onze klanten, omdat ze de beste service verdienen die er te krijgen is.

All Dent, voor u

All Dent is er gewoon voor u, met onze digitale planning kunnen we onze klanten niet alleen snelheid, maar ook flexibiliteit en continuïteit bieden. Daar zijn we ontzettend trots op, en onze klanten hartstikke blij mee. Iedere dag weer zijn we goed bereikbaar, op werkdagen zijn we al beschikbaar vanaf half 8, voordat de eerste klanten naar binnen komen kunnen wij eventuele problemen en storingen voor u al gefikst hebben. Dat regelen we zo graag, omdat onze klanten gewoon het beste verdienen. In het geval van nood kunt u ons altijd bereiken buiten openingstijden. Al onze producten zijn van een A-kwaliteit, die ook een zekerheid met zich meebrengt wat betreft houdbaarheid en garantie.