Bailly corporate
Image default
Offers

Deze shake moet je proberen!

Al op je 25e levensjaar begint het verouderen van je huid. Het is dus ook geen verrassing dat je in de loop van de jaren hier en daar wat rimpels kunt krijgen. Het is dus belangrijk dat je vanaf je 25e wat meer aandacht en liefde voor je huid hebt en goede verzorging is daarbij van groot belang. Vanaf die leeftijd wordt de huid steeds wat slapper en dat kan zorgen voor de eerste rimpels. De reden voor dit omslagpunt is dat het lichaam minder collageen aan gaat maken, die stof zorgt er juist voor dat de huid van binnen en buiten stevig blijft. Het gaat echter niet alleen om collageen bij het verslechteren van de huid. Er zijn ook veel externe factoren als bijvoorbeeld blootstelling aan de zon, droge lucht, vervuiling of ongezonde voeding.Die ongezonde voeding is ook een factor waar je rekening mee houden, omdat er veel onnodige toevoegingen in zitten. Gelukkig is er de Luminous beauty shake in het leven geroepen. Deze shake helpt in het proces om rimpels tegen te gaan en geeft je huid een echte boost. In deze blog vertellen we je alles wat je over de shake moet weten, lees dus snel verder!

 

De voordelen van de shake

Een goede basis is the key, want als jij een goede basisverzorging hebt kun je langer genieten van een gezonde en stralende huid. Om deze goede basis te creëren moet je veel vitamine en mineralen binnenkrijgen, dat kan door een goede huidverzorgingsroutine. Gebruik twee keer per dag een goede verzorgende crème die goed aansluit bij jouw huidtype, het kan zijn dat jij bijvoorbeeld een droge of juist een hele vette huid hebt. Door de crème te gebruiken blijft je huid gehydrateerd en gaat het verouderingsproces een stuk minder snel. Een andere goede tip is om altijd goede uv-beschermende crème te gebruiken, gebruik de spf ook als de zon niet extreem schijnt, want uv is altijd aanwezig. 

 

De luminous Beauty Shake
Een stralende huid komt natuurlijk niet alleen door goede huidverzorging van buitenaf. Zorg namelijk dat je altijd gezond eet, veel water drinkt en niet te veel alcohol drinkt. Er zijn dus ook andere manieren om de collagenen die je lichaam minder aanmaakt te stimuleren. Dit kan door het drinken van de Luminous Beauty Shake. De shake bevat namelijk onder andere MSM, vegan hyaluronzuur, fruitsoorten rijk aan vitamine C, kruiden, algen, paddenstoel extracten en groenten. Hiermee komt er definitief een einde aan het tijdperk van dure crèmes en supplementen. Via de website van Superfoodies kun je de Luminous Beauty Shake kopen!

 

https://superfoodies.nl/