Bailly corporate
Image default
Business / Transportation and Logistics

Buitengesloten? Sleutels kwijt? Slotenservice van Slotenmaker Sonam helpt u.

Bent u uw sleutels vergeten? Is de deur vergrendeld? Dat is een vervelende situatie. Gelukkig heeft u nog de keuze om een slotenmaker te bellen, deze hebben vaak moderne technieken en weten hoe ze schadevrij het slot kunnen openen. Dat gaat meestal hand in hand met voorrijkosten en parkeerkosten, goed mogelijk dat u daarvan schrikt. Toch hebben we goed nieuws: Slotenmaker Sonam is een eerlijke slotenmaker.

Slotenmaker Sonam kunt u 24 uur, 7 dagen per week, 365 dagen per jaar bellen

Een goede slotenmaker herkent de situatie, u staat voor de deur en wilt u woning weer in maar komt erachter dat u de sleutels niet meer bij u heeft. Bent u ze vergeten? Of bent u ze kwijtgeraakt? Dat is wel belangrijk om te weten, als de sleutels nog in ‘t huis zitten dan is een slot vervangen vaak niet nodig. Bent u de sleutels kwijt? Dan is ‘t aangeraden om de complete deurslot te vervangen, we zullen hieronder hier meer uitleg over geven.

Sleutels kwijt: Als u uw sleutels kwijt bent geraakt, is er de mogelijkheid dat deze sleutels in de handen komen van een vreemde. Deze kan uw woning dan binnenkomen zonder dat u daar van op de hoogte bent. In de volksmond noemen we dit inbraak, wanneer iemand uw woning betreedt zonder dat u daar toestemming voor heeft gegeven. In de meeste gevallen is inbraakschade dan ‘t gevolg. Reparaties voor inbraakschade kunnen best prijzig zijn.

Sleutels vergeten: Wanneer u uw sleutels vergeten bent, is dat eigelijk nog goed nieuws. Zo hoeft u de deurslot niet te vervangen maar dient u slechts de slotenmaker te betalen om uw slot te openen.

Waarom u voor slotenmaker Sonam zou moeten kiezen bij het openen van een slot, of wanneer u buitengesloten bent?

  • De slotenmakers van slotenmakersonam.nl zijn snel ter plaatse (meestal al binnen 20 minuten).
  • 100% erkende, gecertificeerde slotenmakers die werken in uw regio
  • Openen van: deuren, kluizen en auto’s

Goed om te weten: De slotenmakers van slotenmakersonam.nl hebben speciale geprepareerde werkbussen en kunnen snel bij op locatie zijn, alle gereedschap en apparatuur voor het openen van sloten hebben ze in de werkbus liggen.

Bezoek hier de website als je een slotenmaker in Alphen aan den Rijn, Haarlem, Hilversum, Maarssen of Woerden nodig hebt (ze zijn 24 uur beschikbaar)

 

https://www.slotenmakersonam.nl/