Bailly corporate
Image default
Business / Transportation and Logistics

Charters en eigen rijders

AFMB is op zoek naar charters en eigen rijders! Bent u in het bezit van een eigen transportvergunning en heeft u daarnaast een goede CMR verzekering en een eigen trailer? Dan bent u als charter en eigen rijder juist bij AFMB, want bij AFMB worden er eigen rijders en charters gezocht. Bij AFMB krijgt een charter en eigen rijder de keuze uit een koeltransport en transport met een tautliner. De transporten bij AFMB vinden vooral plaats in West-Midden en Zuid-Europa. Echter vinden de transporten plaats in geheel Europa, waardoor u in heel Europa terecht kunt komen met uw transport.

Internationaal transportbedrijf in Cyprus

AFMB is een internationaal transportbedrijf dat gevestigd is in het mooi Cyprus. AFMB staat bekend als een zeer flexibel opererende organisatie die een enorme groei heeft doorgemaakt in de afgelopen 7 jaar. AFMB begeleidt in Cyprus internationaal werkende wegtransporteurs met het verbeteren van hun positie. De concurrentie is moordend. Het is daarom belangrijk om zo goed mogelijk van de Europese regelgeving gebruik te maken. AFMB geeft begeleiding aan de (internationale) transportondernemingen bij het gebruikmaken van de Cyprus route. De Cyprus route is enorm gunstig, doordat het sociale stelsel op Cyprus vele malen goedkoper is als elders in Europa. Hierdoor is er een zeer gunstige premieheffing. Transportondernemingen kunnen hun werknemers onderbrengen bij AFMB en kunnen hierdoor enorm veel geld besparen op loonkosten.

Charter gezocht

Wilt u graag meer weten over de diensten van AFMB? Surf dan snel naar hun website, want bij AFMB zijn er altijd charters gezocht.. Dus bent u in het bezit van een eigen transportvergunning, een CMR verzekering en een eigen trailer? Meld u aan bij AFMB!

http://www.afmb.eu/