Bailly corporate
Image default
Business / Transportation and Logistics

De beste eiken vloeren vindt u bij Bax!

Bent u op zoek naar de beste eiken vloer van heel Nederland? Dan moet u bij de eiken vloeren specialist zijn, Bax houthandel. Zij zorgen zelf voor de productie van hun eigen houten vloeren, zodat de kwaliteit hoog blijft bij het verkopen van de vloeren. Voor de beste en goedkope eiken vloeren, gaat u naar Bax houthandel.

Eiken vloeren

Met een eiken vloer in uw huis, heeft u alleen maar voordelen. Bijvoorbeeld dat een eiken vloer een natuurproduct is. Het voordeel hiermee is dat het de uniek eigenschap heeft dat het leeft. Dat geeft uw huis een warme sfeer. Bovendien kan een eiken vloer tegen veel stoten, als u deze goed onderhoudt. Hierbij is de ondervloer van de eiken vloer van belang. Het herstellen van beschadigingen aan de eiken houten vloeren is altijd mogelijk. Deze kan altijd afgeschuurd worden en dan is hij zo goed als nieuw. Met laminaat is dat niet te doen. Bij Laminaat gaan de krassen er niet makkelijk meer uit en zal hij nooit meer de oude worden.

Bax Houthandel

Het bedrijf Bax houthandel is een groot familiebedrijf onder de naam BAX. Vroeger in 1960 was de houthandel een onderdeel in het aannemersbedrijf. Ze deden vooral aan sloop panden waar veel hout uit kwam bij het aannemersbedrijf. Door het vele hout konden zij het hout hergebruiken en daar vloeren van maken. Zo zijn ze op het idee gekomen om hun eigen productie van houten vloeren te beginnen. Dit was het punt waar de houthandel steeds groter en bekender werd in Nederland. Een voordeel van hun eigen productie is dat als u een vloer koopt, niet te maken heeft met een tussenhandel. Dat is voor u en Bax gemakkelijk.

Koop nu uw houten vloer!

Wilt u graag een mooie houten vloer in uw huis en kunt u maar geen goede aanbieder vinden? Kijk dan eens op de website van Bax Houthandel. Zij kunnen u goed adviseren in houten vloeren en hebben een groot assortiment voor u klaar staan. Dus waar wacht u nog op! Ga snel naar www.baxhouthandel.com en koop uw houten vloer vandaag nog!