Bailly corporate
Image default
Business / Transportation and Logistics

De dakkapel prijzen voor uw dakkapel

Elk huis is anders en daar hoort de juiste dakkapel bij. De juiste dakkapel geeft extra ruimte in uw woning en ook extra daglicht. Daarbij vergroot het plaatsen van een dakkapel de waarde van uw huis. Voor advies, dakkapel prijzen en het aanschaffen daarvan kunt u terecht bij BM Daktechniek.

De prijs van uw dakkapel

Bij het aanschaffen van een dakkapel heeft u veel opties om uit te kiezen. De prijs van uw ideale dakkapel is afhankelijk van de volgende zes factoren:

1. De dakhelling:

Hoe flauwer de dakhelling is hoe meer materialen er nodig zijn en hoe duurder de dakkapel wordt.

2. Hoogte en breedte:

Bij het leveren van maatwerk is alles mogelijk

3. Type dakkapel:

Wilt u graag een puntdak of toch liever een plat dak, wie weet wilt u graag een verhoogde nok.

4. De kozijnindeling

Waar wilt u de kozijnen hebben in de dakkapel. Het belangrijkste hierin, is het aantal draai en kiepramen die u graag in de dakkapel wilt.

5. De afwerkingsmaterialen

Het materiaal waarmee de afwerking wordt gedaan is van belang op de prijs van uw dakkapel. Gaat u voor hout of voor kunststof? Of wilt u een combinatie van deze twee?

6. Opties

Bij de afwerking van uw dakkapel zijn veel opties mogelijk. Zo kan u speciale insectenhorren , ventilatie rooster en rolluiken er bij bestellen. Ook het laten afvoeren van afval valt onder deze opties.

Prefab Dakkapel

Dan is er ook nog een optie voor een prefab dakkapel. Dit houd in dat de dakkapel in zijn geheel bij u wordt geplaatst met een hijskraan. Dit geeft minder geluidsoverlast en afval. Deze optie is vooral geschikt voor nieuwbouwhuizen. Houd er rekening mee dat de hijskraan bij u in de straat moet kunnen komen.

Bekijk alle opties in de dakkapel showroom in Harderwijk Wilt u ook investeren in een dakkapel of meer opties, informatie, factuur en advies, neem dan contact op.