Bailly corporate
Image default
Business / Transportation and Logistics

De elektrische scooter is populair

De laatste jaren is de elektrische scooter een populair middel van stadsvervoer geworden. En hoe sneller, lichter en betaalbaarder de E-scooters worden, hoe meer we ze op de weg zullen zien. Bij Polderscooter in Dronten heeft u een uitgebreide keuze in allerlei elektrische scooters. U kunt ze kopen, huren of zelfs leasen.

De elektrische scooter heeft vele voordelen

Een elektrische scooter is stil, milieuvriendelijk, zuinig in gebruik en een geweldige oplossing voor forensen in de stad om snel de kilometers van en naar het werk te maken. Ze zorgen voor dat speciale gevoel op twee wielen. Daarnaast vormen ze met name op heerlijke zonnige dagen evenzeer een deel van de zomer als de zon. Ze staan voor casual savoir-vivre en belichamen pure stadsromantiek.

Welke scooter is de juiste?

Inmiddels zijn er talloze fabrikanten en modellen, het aanbod is enorm, ook bij Polderscooter. Tweetakt of viertakt, modern of retro, lucht- of waterkoeling. Het kopen van een scooter vandaag de dag is een wetenschap op zich. In principe is de eerste vraag die zich voordoet, hoe en voor welk doel u uw scooter wilt gebruiken.

De juiste scooter voor de stad

Als de scooter vooral leuk mobiel moet zijn en vooral in de stad gereden wordt, is een scooter met een capaciteit van 50cc meestal voldoende. Deze scooters rijden 45 km per uur, zijn goedkoop in onderhoud en verzekering. Als u kiest voor een injectiemotor, is de scooter niet alleen veel wendbaarder, maar ook zuiniger in verbruik. Houd er rekening mee dat men niet met een scooter met een capaciteit van 50 cc op autosnelwegen of snelwegen mag rijden.

Zijn elektrische scooters hét alternatief?

Sinds enkele jaren is de elektrische scooter op de markt. Een scooter die geschikt is voor dagelijks gebruik. Deze biedt enorme voordelen, zoals milieuvriendelijkheid door 0 emissies, laag volume en economisch verbruik. Of de elektrische scooter ook voor u hét vervoermiddel is, hangt natuurlijk af van de individuele eisen die u aan een scooter stelt. De actieradius van een elektrische scooter is beperkt, hellingen kunnen een probleem zijn, afhankelijk van de motorvariant, en tot nu toe is er geen dicht netwerk van tankstations. Met het toenemende accuvermogen, de stijgende brandstofprijzen en het toenemende verkeer, vooral in de grote steden, worden elektrische scooters steeds aantrekkelijker. Misschien ook voor u?