Bailly corporate
Image default
Business / Transportation and Logistics

De tandartsstoel

Als er één stuk meubilair kenmerkend is voor een tandarts, dan is het wel de tandartsstoel. Meestal staat het midden in de ruimte, klaar voor de volgende patiënt. Het is het eerste wat patiënten zien wanneer ze de praktijk binnen komen lopen en het laatste wanneer ze weer naar huis gaan, dankbaar dat de afspraak eindelijk voorbij is. Als tandarts is het echter niet alleen belangrijk om een goede tandartsstoel te hebben, maar ook een goed ingerichte praktijk. Daar kan All Dent goed mee helpen, naast het uitzoeken van een goede tandartsstoel. Wij zijn dé partner bij het inrichten van uw praktijk in de mondzorg! Klik hier voor tandartsstoel.

Een tandartsstoel van All Dent

Niet alleen regelen we een goed tandartsstoel voor onze klanten, maar we helpen onze klanten ook met het inrichten van hun praktijk. Het maakt niet uit of het nou een compleet nieuwe praktijk wordt, of juist een vernieuwing van de oude praktijk. Wij kunnen u met alles helpen. Vanaf het begin van het proces dat start met slechts een idee, helemaal tot aan de realisatie van het project en het afronden.

Waarom kiezen voor All Dent?

Er zijn een heleboel verschillende bedrijven die op de markt praktijkinrichting aanbieden, maar wat maakt All Dent nou juist speciaal? Wij zijn anders doordat we een familiebedrijf zijn, voor ons os het het belangrijkste om een goede relatie te behouden met onze klanten. Het onderscheid tussen ons en onze concurrenten is dat we een professioneel serviceteam hebben dat landelijke dekking verzorgt voor onze klanten. Ongeacht waar je in Nederland zit, ons serviceteam kan jou helpen wanneer er dingen kapot gaan en zo snel mogelijk gefikst moeten worden. Ondertussen bedient ons serviceteam al meer dan 700 praktijken!

Blij met onze klanten

Wij zijn blij om onze klanten te helpen, die weer op hun beurt blij zijn met de service die ze krijgen van All Dent. Iedere dag streven we er weer naar om ervoor te zorgen dat onze klanten tevreden zijn én daarbij ook tevreden blijven. Onze klanten zijn door ook blij mee, zoals blijkt uit de recensies die op onze website staan.

Related Posts

Hoogwerker huren tegen een scherpe prijs?

Spuitgietbedrijf

Wat moet je als automobilist allemaal bijhouden?