Bailly corporate
Image default
Business / Transportation and Logistics

Een scooter leasen, is vast het laatste waar je aan denkt

En toch, is een scooter leasen helemaal niet zo vreemd als je misschien verwacht. Een scooter kost immers een behoorlijke duit en dat heb je niet altijd zomaar ‘liggen’ om zomaar even te besteden aan een tweedehands scooter. Laat staan een heel nieuwe scooter. Dan is een scooter leasen toch zeker niet zo’n gek idee. Of wel?

Scooter leasen, kan heel snel en makkelijk

Een scooter leasen bij Polderscooter in Dronten, gelegen in de prachtige provincie Flevoland, gaat ook nog eens heel eenvoudig. Zodra je bijvoorbeeld via hun website hebt gezien dat ze de scooter van je dromen in hun assortiment hebben, zou je er al heel snel mee weg kunnen rijden. Je vult het formulier in dat je op hun website aantreft. De professionals van Polderscooter werken samen met ScooterFlex en dienen de aanvraag bij hen in. Meestal krijgen ze binnen 48 uur van hen bericht of een aanvraag voor lease gehonoreerd wordt. En dan gaat het in een sneltreinvaart. Dus zelfs zonder al te veel geld op je spaarrekening, kan je al eigenaar worden van de scooter waarvan je wellicht al een hele tijd droomt. Het verdere verloop van de aanvraag staat omschreven op de website:https://www.polderscooter.nl/lease-uitgestelde-betaling. Wil je liever bij het aangaan van een leasecontract persoonlijk advies en persoonlijk contact, dan kun je uiteraard ook altijd even bij Polderscooter binnenlopen. Geen enkel probleem.

Voorwaarden

Uiteraard worden er enkele voorwaarden gesteld voordat de lease van je scooter definitief kan worden gemaakt. Zo moet je minimaal 18 jaar zijn om in aanmerking te kunnen komen voor het leasen van je scooter. En je hebt een stabiel en vast inkomen nodig van minimaal € 1.000,-. Je moet in Nederland wonen en er is geen sprake van een negatieve BKR notering. Als je hieraan kunt voldoen, is het zeker zinvol om eens in hun shop online of offline rond te kijken als je nog niet precies weet welke scooter voldoet aan jouw wensen.

Jij bepaalt

Het lease van een scooter werkt net iets anders dan het leasen van een auto. Jij wordt namelijk direct eigenaar van je scooter. En je mag helemaal zelf bepalen in hoeveel termijnen jij wenst af te betalen. Zelfs als je eens wat extra’s hebt af te lossen, is dat geen probleem. Dat zorgt er alleen maar voor dat je sneller van je leasecontract af bent. Geweldig toch?