Bailly corporate
Image default
Business / Transportation and Logistics

Een webdesign bureau in Den Bosch

 

Wil u een nieuwe website voor uw bedrijf? Dit kan u het beste laten doen door een ervaren webdesign bureau in Den Bosch. Dan bent u zich er van verzekert dat uw bedrijf precies uitstraalt wat het wil uitstralen. Zeker in de huidige tijd van het internet en mobiele browsers is het heel belangrijk om een moderne en responsieve website te hebben. SAM Design in Den Bosch kan al deze punten regelen voor uw nieuwe website. Benieuwd naar de mogelijkheden? Hieronder bespreken we kort de procedure voor het aanmaken van een nieuwe website.

 

Het kennismakingsgesprek

Voordat we beginnen met het maken van een nieuwe website in Den Bosch bespreken we met de klant wat er allemaal moet gebeuren en hoe de website er uit moet zien. Als er een webshop moet komen kan u dit aangeven. Ook als u bijvoorbeeld behoefte heeft aan een chatfunctie op de website kan dit geregeld worden. Nadat u de wensen en eisen heeft besproken met onze webdesigner komen wij met een offerte en dan kan de volgende stap worden ondernomen.

 

Conceptversies

Wanneer u akkoord gaat met de offerte kan de webdesigner door met de volgende stap, dat is het aanmaken van conceptversies voor elk soort pagina. Dit doet een webdesign bureau zodat onnodig werk voorkomen wordt. U kan aangeven of u akkoord gaat met de conceptversies en daarna kan de webdesigner door met het aanmaken van de rest van de website.

 

De rest van de website

Voor het aanmaken van de rest van de website is inhoud nodig. Deze inhoud kan u natuurlijk zelf aanleveren maar daarnaast is het ook mogelijk om dit te laten doen door het webdesign bureau. Dan bent u zich er van verzekerd dat de kwaliteit goed is. Wanneer de website helemaal is aangemaakt en ingevuld kan u online gevonden worden! Geniet van uw nieuwe online imago.