Bailly corporate
Image default
Business / Transportation and Logistics

Hijswinkel: de leverancier van hijs- en hefmiddelen

De Hijswinkel is uw online leverancier van hijs- en hefmiddelen. Bij ons vindt u meer dan veertigduizend artikelen die uit voorraad leverbaar zijn. Als u ervoor kiest om uw hijsmiddelen bij ons te bestellen, kiest u ook nog voor vele leuke voordelen. Eén groot voordeel aan onze online webshop is dat al onze middelen volledig voldoen aan alle hoge eisen die hiervoor gesteld worden als het gaat om de veiligheid én de kwaliteit van de producten. Ook testen wij met enige regelmaat zelf de producten omdat wij natuurlijk wel willen weten wat we precies verkopen. Ook kiest u voor lage prijzen én een snelle levering als u bij ons bestelt. Als u vandaag uw bestelling plaatst, streven wij ernaar uw middelen al binnen 24 uur op locatie te leveren. Ook kunt u bij ons gemakkelijk en veilig betalen door middel van Multisafepay. 

Welke middelen vind ik bij de Hijswinkel?

Bij de Hijswinkel vindt u, zoals u al eerder kon lezen, meer dan veertigduizend artikel in het assortiment. Zo hebben wij speciale hefmiddelen zoals D-sluitingen, harpsluitingen, hefmagneten, hijsbanden en hijskettingen. Allemaal middelen om het heffen zo veilig mogelijk te laten verlopen. Voordat u voor een product kiest, kunt u het beste eerst langs een aantal vragen gaan. Zo moet u zichzelf afvragen hoe zwaar de last is en waar het zwaartepunt ligt. Vraag uzelf aan waar u het beste de last kunt aanhaken en met welk middel. Ook moet u nagaan of er eventueel hijsbanden, kettingen of klemmen op het stuk geplaatst kunnen worden en of de last stabiel ligt of dat er bewegingsruimte is. Naast middelen om te hijsen en heffen, hebben wij ook nog veel valbeveiligingsmaterialen in ons assortiment. Denk hierbij aan valbeveiliging sets, koffers, connectors, veiligheidsharnassen en vanglijnen. Al deze beveiligingsmaterialen zijn van het goede merk genaamd Ridgegear. Naast losse producten kunt u ook ervoor kiezen om een complete set aan beveiligingsmaterialen aan te schaffen. 

Advies

Vindt u het lastig om te bepalen welke beveiliging of hefmiddelen u nodig heeft voor een klus? In dat geval kunt u terecht voor deskundig advies bij de Hijswinkel. Neem vrijblijvend contact op via ons contactformulier of via e-mail.