Bailly corporate
Image default
Business / Transportation and Logistics

Hoe easy is autorijden met private lease bij XLEasy?

Easy een auto kiezen bij XLEasy

Bij ons kunt u terecht als u een nieuwe auto wilt rijden, zonder allerlei moeilijk gedoe. De naam zegt het al: XLEasy. Dat begint al met het kiezen van uw nieuwe auto: dat is behoorlijk easy. Op de website kunt u met de digitale car configurator uw nieuwe auto selecteren uit een lijst met populaire leaseauto’s. U configureert uw auto vervolgens zelf door de keuzes die aan u worden voorgelegd al dan niet aan te vinken, terwijl u bovenin het scherm het effect hiervan op het maandelijkse leasebedrag kunt zien. Geen verkooppraatjes of moeilijke verhalen. Gewoon simpel en easy vanaf de bank, samen met uw gezin, uw nieuwe auto kiezen. Om het nog simpeler te maken kunt u zelf op een easy manier uw maximale leasebedrag bepalen met het handige rekentool op de website. Zo houden we het maandelijkse leasebedrag ook easy!

Easy vragen stellen bij private lease van XLEasy

Nadat u zelf uw auto heeft samengesteld kunt u direct uw aanvraag indienen. We nemen dan snel contact met u op voor een afspraak, om elkaar te leren kennen en om de laatste details te bespreken. Gaat alles goed dan rijdt u een paar weken later lekker easy in uw gloednieuwe auto. Ondertussen regelt XLEasy al het gedoe met preventief onderhoud, wegenbelasting, verzekeringen en pechhulp, terwijl u niets anders hoeft te doen dan te rijden en af en toe te tanken, natuurlijk. Heeft u vragen? Geen probleem. U kunt ons 24 uur per dag en 7 dagen per week bellen. Heeft u pech onderweg? Bel ons snel, dan helpen we u in no-time weer op weg.

Private lease zonder kleine lettertjes, borg of aanbetaling bij XLEasy

Bij XLEasy hebben we geen kleine lettertjes of moeilijke woorden in de voorwaarden. Begrijpt u iets niet? Dan leggen we dat graag uit. Want eerlijkheid en transparantie staan bij ons hoog in het vaandel. We hanteren geen borg of aanbetaling of andere verborgen kosten, alleen een vast maandbedrag, want dat is easy. XLEasy is lid van het Keurmerk Private Lease, zodat u zeker kunt zijn van heldere, eerlijke en easy voorwaarden. Kijk dus snel op onze website en begin met het selecteren van uw nieuwe auto. Zo easy kan privé lease zijn. Tot binnenkort!