Bailly corporate
Image default
Business / Transportation and Logistics

Hoogwerker huren tegen een scherpe prijs?

Hoogwerker huren tegen een scherpe prijs?

Hoogwerker huren tegen een scherpe prijs? Maak snel kennis met Riwal. Al vanaf 1968 zijn zij specialist in veilig en efficiënt werken op hoogte. De afgelopen jaren is Riwal uitgegroeid tot betrouwbare kennispartner en totaalleverancier. In onderstaand blog leest u alles over het huren van een hoogwerker.

Soorten hoogwerkers

Bij Riwal kunt u terecht voor het huren van verschillende soorten hoogwerkers:

  • Schaarhoogwerker
  • Masthoogwerker
  • Telescoophoogwerker
  • Rupshoogwerker
  • Knikarmhoogwerker
  • Spinhoogwerker
  • Autohoogwerker

Veilig en verantwoord

Mens en milieu wordt erg gewaardeerd bij Riwal. Ze beschikken over een ruime voorraad diesel aangedreven typen en elektrische machines met geavanceerde roetfilters voor indoor gebruik. Het is van belang om iedere machine op een verantwoorde manier te gebruiken zodat er veilig en efficiënt op hoogte gewerkt kan worden. Het advies van Riwal luidt dan ook om gebruikers te laten certificeren. Dit is mogelijk door het volgen van een erkende training bij Riwal.

Huren bij Riwal

Om efficiënt te werken speelt de machinekeuze een belangrijke rol in het proces. Het is verstandig om rekening te houden met factoren als de vereiste werkhoogte, het hefvermogen dat nodig is, het terrein waarop gewerkt wordt en de toegestane bodemdruk. Tijdens dit proces staat Riwal voor u klaar om u te voorzien van advies. Het is ook een optie om de werklocatie te laten beoordelen door Riwal, zodat u zeker weet dat u de juiste hoogwerker huurt. Voor het inplannen van een werkopname kunt u contact opnemen met een vestiging bij u in de buurt.

Huuropdracht plaatsen

Een huuropdracht plaatsen vindt in de meeste gevallen online plaats. U vult het bestelformulier op de website in of per e-mail. Let er hierbij op dat u de bestelling minimaal 48 uur voor levering doorgeeft. Gaat het om een spoedopdracht? Dan geldt 24 uur. Bij het plaatsen van een opdracht worden er een aantal gegevens gevraagd. Naast het type machine zijn dit: uw naam, afleveradres en telefoonnummer van de contactpersoon op locatie, leverdatum en tijd, einddatum en een eventueel referentie- of projectnummer.

Transport door Riwal

Het transport wordt door Riwal verzorgd. Hiervoor gebruiken zij eigen diepladers en bakwagens. U kunt kiezen uit dag-, avond-, en nachttransport. Het is ook mogelijk de hoogwerker zelf op te halen bij Riwal.

Neem contact op met Riwal

Bent u enthousiast geworden over de vele mogelijkheden die Riwal u te bieden heeft en wilt u direct een hoogwerker huren? Surf snel naar de website of neem contact op. De medewerkers staan u graag te woord en denken altijd met u mee om tot de bestel oplossing te komen.