Bailly corporate
Image default
Business / Transportation and Logistics

Houten picknicktafels scoren voor onze tent

WIj hadden voor onze nieuwe horecagelegenheid houten picknicktafels nodig van goede kwaliteit hout. In het begin hadden we maar een klein plekje in de omgeving van Utrecht. Nu zijn we al uitgegroeid tot zeven filialen door het hele land! En mogen we eindelijk ons nieuwste lid gaan vestigingen in het hartje van Amersfoort. Maar voor de meubels maken wij gebruik van houten picknicktafels die we buiten neerzetten waar onze klanten op kunnen zitten. Alleen de winkel waar we eerst deze haalde, verkochten deze niet meer.

Goede kwaliteit houten picknicktafels

Dus wij moesten een nieuwe winkel vinden die houten picknicktafels verkocht voor een goede prijs en van goede kwaliteit. We willen natuurlijk niet dure tafels kopen en als een kind erop staat de springen dat hij meteen stuk gaat. Daarom gingen we kritisch op zoek hiernaar zodat we de beste picknicktafels van heel Nederland konden vinden. Tegenwoordig is ook alles via het internet te bestellen, dus aanbod was er genoeg. Alleen de kwaliteit was steeds niet wat we zochten, omdat het of van goedkoop hout was gemaakt of we zagen al de scheuren in het hout zitten. Gelukkig na een tijdje zoeken met een aantal mensen vonden we de ultieme website waar we onze houten picknicktafels konden bestellen. De website heette houtenpicknicktafelkopen.nl

Fijn bedrijf om mee te werken

We besloten om contact op te nemen met het bedrijf en hadden een goed eerste contact via de telefoon. Daar hadden we besproken dat we een offerte via de website mochten maken en dat ze daarna verder voor ons meer konden doen. Nadat we deze instructies hadden gevolgd, kregen we te horen dat binnen een paar weken de tafels er al waren en dat was echt super. De picknicktafels zelf zagen er super mooi en verzorgd uit. Hiermee konden we eindelijk ons volgende filiaal mee openen en we waren er super blij mee.

Bezoek de website

Wilt u meer weten over dit bedrijf en wat zij voor u kunnen betekenen? Bekijk dan de website van houtenpicknicktafelkopen.nl voor meer informatie over de picknicktafels en diensten die zij aanbieden.