Bailly corporate
Image default
Business / Transportation and Logistics

HP PageWide printer

Met de HP PageWide printer hebben we echte kwaliteit in huis gehaald. Ons bedrijf, een middelgrote speler in de reprografische sector is groeiende en we moesten dus onze capaciteit vergroten. Om aan de behoefte van 2 nieuwe klanten te kunnen voldoen, waren we genoodzaakt om een grootformaat printer aan te schaffen. We hadden in feite 2 merken op het oog. Uiteindelijk hebben we gekozen voor de HP PageWide printer. Met de HP PageWide printer kan je in één keer de volledige breedte van een pagina bedrukken. Daarmee is dit apparaat uniek in zijn soort en enorm effectief. De prestaties die het apparaat levert zijn fenomenaal. Bij grote opdrachten kunnen we met een gerust hart het apparaat in de avond laten doordraaien zonder dat daarbij iemand aanwezig is. We kunnen ermee printen vanaf  meerdere rollen en de volumes per minuut zijn ook grandioos. Zowel in zwart wit als in kleur levert het apparaat uitstekende prestaties. Afgezien van de prestaties moet een dergelijk apparaat ook andere eigenschappen hebben. Ik heb in mijn loopbaan al met diverse merken en systemen mogen werken. Daarbij is mij opgevallen dat er flinke verschillen zijn waar te nemen in de gebruiksvriendelijkheid en de kwaliteit van de besturingssystemen. Een apparaat dat goed en snel is, maar tegelijkertijd niet gebruiksvriendelijk, valt bij voorbaat af.

De HP PageWide printer heeft het allemaal

De HP PageWide printer heeft het echt allemaal. De HP PageWide printer is snel, het levert prachtige afdrukken en het is zeer gebruiksvriendelijk. De HP PageWide printer is tevens voorzien van slimme software die handige toepassingen in huis heeft. Repromat is een specialist op het gebied van grootformaat printers, en levert ook HP apparatuur. We hebben al eens een apparaat gekocht bij Repromat in het verleden, en we kennen hun manier van werken. Repromat is betrouwbaar en blinkt uit op het gebied van kennis.

Demonstratie

De HP PageWide printer is één van de apparaten in het brede assortiment van Repromat. We hadden behoefte aan een demonstratie en daarom hebben we een afspraak gemaakt in de showroom van Repromat. De HP PageWide printer is echt een geweldig apparaat. De HP PageWide printer hebben we aangeschaft met een een servicecontract. We gebruiken het apparaat ontzettend veel. Als er een storing optreedt, dan staat er binnen de kortste keren een technicus van Repromat op de stoep.

Bekijk het assortiment op https://repromat.nl/hp-pagewide-printer/.