Bailly corporate
Image default
Business

Je geld in kaart brengen

Probeer je je geldzaken overzichtelijk in kaart te brengen, maar heb je moeite met het overzichtelijk maken van al je kosten? Wij begrijpen dat. De tijden van je salaris enkel uitgeven aan de boodschappen en benzine is al lang voorbij. Tegenwoordig hebben steeds meer mensen lopende abonnementen, ingewikkelde hypotheken en zelfs beleggingen. Allemaal ontzettend interessant, maar het helpt niet bij het overzichtelijk maken van je financiën. Toch zijn er manieren om dit overzicht terug te brengen, om je geld in kaart te brengen! Kredieten bundelen en abonnement afschrijvingen samenbrengen zijn de twee voornaamste. Hoe je dit het beste kan aanpakken lees je hier.

Abonnementen samenbrengen

Het is onderdeel van onze tijdsgeest. Steeds meer bedrijven baseren hun verdienmodel op abonnementen. Dit zorgt ervoor dat voor het gros van de diensten waarvan wij gebruik maken we elke maand gefactureerd worden. Op de eerste maandag van de maand een paar euro voor je favoriete muziek streamingdienst en op het einde van de maand je sportschoolabonnement. Wij snappen dat het hierdoor lastig is door de bomen het bos te zien. Wij raden dan ook aan abonnementskosten zo veel mogelijk aan het begin van de maand af te laten schrijven. Vaak zijn deze kosten namelijk een groot gedeelte van je vaste lasten. Wanneer deze dus meteen worden afgeschreven weet je exact wat je nog te spenderen hebt in de desbetreffende maand. Wel zo fijn!

Kredieten bundelen

Kredieten bundelen helpt je leningen in kaart te brengen. Een lening aanvragen kan voor veel zaken ontzettend handig zijn. Zo zijn dure uitgaven vaak onvoorzien, je auto gaat immers nooit kapot op een goed moment. Daarnaast kan een lening aanvragen voor kostenbesparende verbouwingen vaak een hoop geld besparen. Een nadeel van verschillende leningen is wel dat je vaak bij verschillende verstrekkers terecht komt. Deze hebben allemaal een eigen werkwijze waardoor het onoverzichtelijk wordt. Het bundelen van kredieten helpt je leningen overzichtelijk in kaart te brengen. Kredieten bundelen draagt dus bij aan inzicht krijgen in je portemonnee. Door al je kredieten bij één verstrekker te combineren kun je snel en gemakkelijk zien wat je rente is, en hoeveel restschuld je hebt. Kredieten bundelen helpt de chaos uit je financiën te halen.

LET OP, GELD LENEN KOST OOK GELD.

https://www.mozzeno.com/nl/persoonlijke-lening/hergroepering/