Bailly corporate
Image default
Business / Transportation and Logistics

Opslagruimte Utrecht nodig tijdens een verbouwing?

Je spullen tijdelijk onderbrengen in een opslagruimte in Utrecht is een aangename manier om tijdens het verbouwen van je woning ruimte te creëren. Het verbouwen van je huis is natuurlijk een spannend proces met veel beslissingen te nemen. Naast de voor de hand liggende vragen zoals: wil ik kwarts of marmer voor mijn nieuwe kookeiland?, moet je ook de logistiek in orde hebben. Onder andere: waar je al je spullen gaat bewaren. Opslag tijdens de verbouwing kan een beetje lastig zijn, want je moet je spullen uit de weg hebben en er toch toegang toe houden.

Opslagruimte Utrecht natuurlijk bij Opslagman

Gelukkig is er dan Opslagman voor opslag in Utrecht of waar dan ook in Nederland. Opslagman heeft verschillende (tijdelijke) opslagmogelijkheden. Je kunt ervoor kiezen om de opslagruimte gewoon te gebruiken om de grote spullen zoals meubels en apparaten in op te slaan en om kleinere items bij de hand te houden in je eigen huis.

Extra tips voor opslag tijdens de verbouwing

Als je eenmaal weet waar je je spullen gaat opbergen tijdens een verbouwing, moet je uitzoeken hoe. Dezelfde regels die van toepassing zijn op elke opslagsituatie zijn hier ook van toepassing; met het extra voorbehoud dat je de dozen mogelijk vaker moet openen dan wanneer je ze om een andere reden (en langer) zou opslaan. Daarom zullen deze tips vast van pas komen.

Label alle dozen. Stel een etiketteersysteem samen zodat je snel kunt zien wat waar is. Je kunt de inhoud direct op de dozen zelf etiketteren, of je kunt de dozen nummeren en een bijbehorend spreadsheet samenstellen met details over wat er in de dozen zit. Al je de dozen niet van een etiket voorziet, loop je echt het risico dat je tijdens de duur van de verbouwing zonder de inhoud van de dozen moet zitten, omdat je simpelweg niet weet waar wat ligt.

Berg handig op

Bewaar de meest gebruikte artikelen vooraan en in het midden. Maak het jezelf gemakkelijk om snel te kunnen pakken wat je nodig hebt door datgene dat je het meest gebruikt aan de voorkant en in het midden van de opslagruimte neer te zetten. Hetgeen je niet verwacht vaak nodig te hebben tijdens de verbouwing, zoals bijvoorbeeld meubels of je kerstspullen, achterin. Creëer ook een pad tussen de dozen, op die manier kun je ook heel makkelijk en doos helemaal achterin de opslagruimte pakken als dat echt noodzakelijk is.