Bailly corporate
Image default
Business / Transportation and Logistics

Schaftketen

Schaftketen bij Brouwer Nijkerk

Bij Brouwer Nijkerk kunnen bouwbedrijven schaftketen kopen voor zowel kleine als grote bouwprojecten. De standaard modellen vanaf 6 personen zijn direct leverbaar. Zelf schaftketen samenstellen is ook een optie. Deze kunnen tussen de vier en zes weken in gebruik worden genomen en zo luxe worden gemaakt als de klant wenst.

Vele mogelijkheden

Een schaftkeet vervult doorgaans meerdere functies: het is een plek om rustig te eten, naar het toilet te gaan, te vergaderen of gereedschappen op te bergen. Bij de aanschaf van een keet is het belangrijk om in kaart te brengen waarvoor deze allemaal gebruikt gaat worden. Schaftketen die bijvoorbeeld ook dienst doen als kantoor moeten van extra ramen en airco worden voorzien. Een schaftkeet waar weinig toezicht op is, is uit te rusten met inbraak werende strips en extra hang- en sluitwerk. Schafketen op maat zijn leverbaar in huisstijlkleuren, zodat het bouwbedrijf goed herkenbaar is op de bouwplaats.

Brouwer Nijkerk denkt graag mee

Brouwer Nijkerk is een bedrijf dat zich kenmerkt door korte lijnen en een no-nonse mentaliteit: afspraak is afspraak. Brouwer denkt graag met bouwbedrijven mee over welke schaftkeet het meest geschikt is voor welk bouwproject en hoort het graag van klanten als er verbeterpunten zijn. Door het gebruik van duurzame materialen kunnen klanten er op rekenen dat de schaftketen die zij kopen minstens vijftien jaar mee gaan.

https://www.brouwernijkerk.nl/schaftkeet-kopen/