Bailly corporate
Image default
Business / Transportation and Logistics

Spoelsysteem

 

De Loodgietshop heeft verschillende installaties voor in de badkamer. Naast baden en wastafels, hebben ze ook een uitgebreide collectie spoelsystemen. Elk spoelsysteem van ze is van hoge kwaliteit, waardoor je zeker weet dat je heel lang gebruik kunt maken van elke aankoop. Ook bij minimaal onderhoud blijft elk product goed werken. Ook is elk product zeer gebruiksvriendelijk en makkelijk te installeren. Het kost dus geen moeite om de installaties zelf te installeren of te gebruiken.

 

Reservoir en bedieningspaneel

Voor elk spoelsysteem is een reservoir nodig. In dit reservoir wordt water bewaard, dat later gebruikt kan worden. Veel spoelsystemen hebben een ingebouwde reservoir. Hierdoor hoef je deze niet meer apart aan te schaffen. Om echter gebruik te kunnen maken van deze installaties is ook een bedieningspaneel noodzakelijk. Zoals de naam al doet vermoeden, is een bedieningspaneel een paneel waarmee je de installatie kan bedienen. Door een ingebouwde reservoir zie je bijna niks van het spoelsysteem terug in de badkamer. Hierdoor ziet de badkamer er stijlvol en mooi uit en kun je gerust gasten ontvangen. Iedereen zal de badkamer zeer mooi vinden en uitgebreid bewonderen, zonder dat het spoelsysteem opvalt. Dit komt ook doordat het spoelsysteem met de wand wordt afgewerkt. Dit betekent dat de installatie achter de muur verstopt zit. Dit houdt het geheel strak en mooi, zonder allemaal lelijke buizen en waterleidingen. Het bedieningspaneel kan vaak ook weggewerkt worden in de muur. Hierdoor zie je alleen de knop, maar niet de dikte van het paneel. Dit maakt het geheel nog strakker en stijlvoller.

 

Bijpassend spoelsysteem

Het is natuurlijk mogelijk om verschillende bedieningspanelen te kopen. Bedenk welk type goed in de badkamer past en wat bij het spoelsysteem past. Door alles goed bij elkaar uit te kiezen zorg je ervoor dat alles één geheel lijkt. Hiermee zorg je ervoor dat de badkamer de mooiste kamer van het huis wordt, met een mooi spoelsysteem van De Loodgietshop.