Bailly corporate
Image default
Business / Transportation and Logistics

Spuitgietbedrijf

Voor de ontwikkeling van een nieuw model buiten jacuzzi, gingen we op zoek naar een spuitgietbedrijf. We hebben een goedlopend tuincentrum met inmiddels 5 vestigingen in de regio. We hebben gemerkt dat er de afgelopen jaren een steeds grotere vraag is naar luxe tuinproducten. We zien deze stijging met name in de vraag naar jacuzzi’s en hottubs. Mensen ontspannen maar al te graag in eigen tuin in een jacuzzi. Door een nieuw en betaalbaar model op de markt te brengen hopen wij hierin een flinke slag te kunnen slaan op de markt. Het model is ondertussen uitgebracht en te koop sinds enkele maanden. Het was vooral de bedoeling om het model gereed te hebben voordat het najaar begon. Vooral in het najaar en met de feestdagen worden dit soort producten op grote schaal verkocht. Het is tot op heden een groot succes gebleken en we verkopen veel meer dan we hadden kunnen hopen. We zijn vooral trots op het feit dat het een product is dat alleen bij ons wordt verkocht. We hadden het natuurlijk nooit kunnen verwezenlijken zonder een goed spuitgietbedrijf. Een spuitgietbedrijf heb je namelijk nodig om het kunststof gedeelte te laten produceren. Hier komt nog heel wat bij kijken, zo hebben wij gemerkt.Voor de ontwikkeling van deze buiten jacuzzi hebben we voor het kunststof gedeelte een beroep gedaan op HSV-tmp uit Ede.

HSV-tmp

Spuitgietbedrijf HSV-tmp maakte op mij de beste indruk. We hebben natuurlijk meerdere partijen benaderd om de mogelijkheden te bespreken. Wat mij enorm aanspreekt bij HSV-tmp is de manier waarop ze zich betrekken bij het ontwikkelen van een product. Er wordt ontzettend goed meegedacht. We hadden vooraf een bepaald kostenplaatje voor ogen. Een dergelijk product bestaat namelijk uit diverse componenten. Naast kunststof bestaat het eindproduct ook uit metalen en houten componenten. Hier is in het ontwerp uitstekend rekening mee gehouden zonder de kosten en de haalbaarheid uit het oog te verliezen. Spuitgietbedrijf HSV-tmp beschikt over een modern machinepark. Daarbij kan er altijd een beroep worden gedaan op de kunde van zijn medewerkers. Voor de ontwikkeling en productie van kunststof producten is HSV-tmp een ideaal spuitgietbedrijf.

Kennismaken

Wil je meer weten over dit spuitgietbedrijf, bezoek dan de website en maak een afspraak. HSV-tmp is een spuitgietbedrijf waar je van op aan kan.

Related Posts

Met verhuisbedrijf Alkmaar wordt het verhuizen wel erg makkelijk!

Spoelsysteem

Zoek je een taxi in Alkmaar? Dan is Taxi Broos kortbij!