Bailly corporate
Image default
Business / Transportation and Logistics

Uw auto in de buurt van Arnhem!

Bent u op zoek naar een perfecte autogarage in de buurt van Arnhem? Garage Jelsma ais dé garage omstreken Arnhem die al sinds 1950 een begrip is onder de autogarages in de gehele regio. De garage is gevestigd in Rozendaal, wat gemakkelijk te bereiken is vanuit Arnhem. Garage Jelsma heeft een aantal kernwaarden waar altijd aan vastgehouden wordt. Dit zijn voornamelijk twee kernwaarden. De hoogte kwaliteit en de beste service. Dit wordt gecombineerd met een goede prijszetting waardoor klanten erg tevreden zijn. Jelsma is een transparante, kwalitatieve en vriendelijk bedrijf waar iedere klant zich op zijn gemak voelt. Of je voor onderhoud, of een nieuwe auto komt: bij Jelsma bent je altijd welkom!

Waaruit bestaat het aanbod van Jelsma?

Jelsma biedt een zeer divers palet aan auto’s aan in de autogarage. Dit kan variëren van een rangerover tot een oude Porsche, of toch liever het kevertje dat je vroeger altijd al zag rijden? Het is allemaal mogelijk. Wat belangrijk wordt gevonden is de klantenservice, en de medewerkers van Jelsma staan dan ook elke dag voor je klaar om je de perfecte service te verlenen voor het uitkiezen van jouw nieuwe auto! Wat Jelsma zich juist realiseert is dat elke klant anders is, andere wensen heeft en hierdoor ook zijn of haar eigen aanpak verdient. 

Wat zijn de mogelijkheden bij de autogarage?

Er zijn verschillende mogelijkheden bij de autogarage van Jelsma. Zo is het mogelijk om nieuwe én tweedehands auto’s te kopen. Ook is het mogelijk jouw auto voor onderhoud of controle langs te brengen. Wanneer een tweedehandsauto ingeleverd wordt bij Jelsma wordt deze allereerst zeer zorgvuldig gecontroleerd. Alle (mogelijke) defecten worden zorgvuldig verholpen zodat de auto alleen weder verkocht wordt in perfecte staat. Ben jij ook geïnteresseerd in een kijkje bij de autogarage van Jelsma? Kom dan snel een keer langs of maak hier een afspraak!

http://www.garagejelsma.nl