Bailly corporate
Image default
Business / Transportation and Logistics

Van bestaande telefooncentrale tot SIP Trunk

Heeft u een vaste en bestaande telefooncentrale op kantoor en wilt u deze laten vervangen door het product SIP Trunk? Dan bent u hier aan het juiste adres! De Nederlandse Provider biedt telecom producten en meer aan voor bedrijven die effectiever willen communiceren. Van glasvezel, tot verschillende producten voor uw telefooncentrale, bijna alles is mogelijk bij ons! Bovendien zijn wij ook nog eens een stuk goedkoper dan andere aanbieders.

Wat houdt SIP Trunk in?

Heeft u weleens gehoord van het product SIP Trunk? Geen zorgen, wij leggen dit graag voor u uit. SIP Trunk is een telecom product dat we kunnen aansluiten op uw huidige telefooncentrale, waarmee u via de cloud, internet, kan bellen. Dit is de moderne manier van bellen tegenwoordig. Als u kiest voor dit product, investeert u alleen maar beter in uw organisatie en uw communicatie. De voordelen hiervan zijn bijvoorbeeld dat u geen nieuwe telefooncentrale hoeft aan te schaffen. Dit bespaart u bakken met geld. Nog een voordeel is dat u meer nieuwe functies krijgt op het apparaat. Hiermee optimaliseren wij het communiceren met de klant en wordt het alleen maar gemakkelijker voor u.

Meerdere producten van de Nederlandse Provider

Maar de Nederlandse provider beschikt over veel meer producten waar u gebruik van kunt maken. Neem bijvoorbeeld ons product zakelijk internet voor het gehele bedrijf. Hiermee krijgt u uw eigen internet netwerk dat door ons wordt gehost. Omdat wij met de nieuwste technieken werken, zorgen wij ervoor dat u nooit uit te lucht bent en dat alle updates worden gedaan zonder dat u dat door heeft. Wilt u geen zakelijke internet, maar glasvezel aanleggen voor uw bedrijf? Hiervoor kunt u ook terecht bij ons! U kunt met ons in gesprek gaan met bepaalde behoeftes van de glasvezel. Wij regelen het allemaal voor u!

Contact

Bent u benieuwd naar wat de Nederlandse Provider voor uw bedrijf kan betekenen op het gebied van telecom? Op de website van de Nederlandse Provider vindt u al onze producten en leest u meer over het bedrijf zelf. Bovendien kunt u daar ook meteen een online offerte aanvragen, dit is geheel kosteloos.