Bailly corporate
Image default
Business / Transportation and Logistics

Vespa 2015 de Primavera

Vespa is een merk scooters en motorfietsen dat steeds blijft vernieuwen. Vespa bestaat als sinds 1946 en komt voort uit de Piaggio fabriek in Italië. Ze wilden een voertuig op de markt brengen dat een groot publiek aan zou spreken en zowel in de stad als daarbuiten zou uitblinken in rijcomfort en betrouwbaarheid. De Vespa 2015 serie brengt weer een aantal vernieuwingen en verbeteringen naar de Vespa 2014 serie. De Vespa Primavera werd onder handen genomen en verder verbeterd. Het resultaat is de Vespa 2015 Primavera, een scooter die gezien mag worden!

 

Waarom is de Vespa 2015 Primavera zo bijzonder?

Laten we voorop stellen dat de Vespa 2014 Primavera al een fantastische scooter is. Toch hebben de ontwerpers bij Piaggio enkele punten gevonden die voor lichte verbetering vatbaar waren. De binnenkappen bijvoorbeeld, die worden in het Vespa 2015 model meegespoten in de kleur van de overkapping. Daarmee is er een grotere samenhang in de scooter, het vormt één geheel voor een prachtige look. Daarnaast zijn de binnenkappen ook voorzien van strips van rubber zodat je niet weg zult glijden met gladde schoenen of in de regen.

 

De Vespa 2015 bouwt op de vernieuwingen die het 2014 model introduceerde. Denk bijvoorbeeld aan de gevlochten remkabels die voortkomen uit de Vespa 946 motorscooter. Gevlochten remkabels geven een hogere remdruk, dat verhoogt niet alleen het remcomfort, het verhoogt tevens de veiligheid van de scooter.

 

De mono-voorvork maak het verwijderen van het voorwiel een stuk eenvoudiger, net als bij een auto. De Vespa 2015 Primavera heeft nog meer handige details zoals het openen van het dashboardkastje door de sleutel in te drukken. Het bagagecompartiment van de Vespa Primavera is overigens ook behoorlijk ruim en biedt plaats aan accessoires zoals een helm en een kettingslot.

 

De Vespa 2015 Primavera is uitgerust met 11 inch wielen voor een goede wegligging en een hoge wendbaarheid. Omdat de body uit één stuk staal is vervaardigd heb je geen last van klapperende kappen. Dat de kilometerteller is voorzien van een elektronische overbrenging is dan de kers op de taart.

 

Piaggio blijft vernieuwen

Met de Vespa 2015 Primavera laat Piaggio zien dat een retro scooter nog steeds vernieuwend kan zijn, neem een kijkje in de webshop voor alle eigenschappen van deze scooter.

https://www.fastfuriousscooters.nl/vespa/vespa-primavera/