Bailly corporate
Image default
Business / Transportation and Logistics

Vliegen met een drone, onze ervaring

Wij voorzien je op deze website graag met de laatste nieuwtjes op het gebied van transport. Zo hebben wij onlangs ook met een drone mogen vliegen. Nu zul je denken? Wat heeft een drone nu weer met transport te maken? Dat is op zich een goede vraag, maar misschien ben je nog niet op de hoogte van het feit dat je binnenkort ook met drones je pakketjes kunt gaan vervoeren.

Pakketjes vervoeren met drones

Er zijn al een aantal bedrijven die aan het testen zijn met het vervoeren van kleine en grote boodschappen met drones. Zo zien we bijvoorbeeld dat dit een hoop voordelen heeft. Maar wat precies vonden wij van het vliegen met een drone?

Onze ervaring

Wij hebben ook even met een drone gevlogen. Wel te verstaan met de DJI Phantom 4. Een nieuw model dat voldoet aan al de laatste ontwikkelingen. Wij vonden het erg gaaf om hier mee te mogen vliegen. Zo kunnen we ons bijvoorbeeld heel goed voorstellen dat dit helemaal de toekomst gaat worden.

De drones zijn snel en licht en kunnen daardoor gemakkelijk een klein pakket bezorgen. Een leuke ervaring om eens mee te mogen maken.

Lees meer over drones op https://www.drone123.nl/