Bailly corporate
Image default
Business / Transportation and Logistics

Wat ben ik blij met mijn schuifpui!

Ik heb laatst een mooie schuifpui aangeschaft voor een goede prijs bij Schipper Ede. Eerst had ik een normale deur die mij naar het balkon bracht. Maar op een gegeven moment ergerde ik mij erg aan die deur. Het was niet handig en als er stevig wind was, klapte hij best hard dicht, waardoor ik schade kreeg. Daarom leek het nu tijd om iets anders te verzinnen voor die deur.

Waar moest ik een schuifpui kopen?

Ik wist dat vele bedrijven schuifpuien in het assortiment hebben liggen, maar wat voor soort bedrijven was nog even zoeken voor mij. Zelf ben ik niet heel goed in deze business en moest ik echt research doen voordat ik eindelijk een goed bedrijf had gevonden waar ik schuifpuien kon kopen. Ik wilde graag een bedrijf dat goed advies geeft en mij kan overtuigen waarom schuifpuien de beste oplossing zijn. Bij vele website vond ik dit niet, behalve bij Schipper Ede. Daar gaven ze goede voordelen van een schuifpui. Dus heb ik contact met hen gezocht en kreeg meteen reactie terug. Ik kon de volgende dag daar meteen terecht. Op de dag van de afspraak werd ik vriendelijk begroet door een medewerker van Schipper Ede en begonnen we rond te kijken in hun showroom bij de schuifpuien. Ik zag meteen een paar staan die ik super eruit zag zien en we gingen daarna verder in details bespreken.

Schipper Ede is de specialist!

Ik had zoveel vragen aan de medewerker, omdat ik niet veel wist over schuifpuien. Maar hij wist al mijn vragen goed te beantwoorden en dat was erg fijn. Nu heb ik een prachtige set van schuifpuien gekocht en die komen zij zelf installeren. Dat proces verliep erg soepel en niks is daarmee beschadigd. Nu geniet ik elke dag van mijn schuifpuien en kan ik echt niet meer zonder ze!

Bezoek de website

Wilt u meer weten over de producten en diensten van Schipper Ede? Bekijk dan eens de website van Schipper Ede voor meer informatie over de schuifpuien. Daar kunt u ook de locatie vinden van hun showroom.