Bailly corporate
Image default
Business / Transportation and Logistics

Wat is Office 365?

Dit Office pakket is is een pakket van internet diensten vooral bedoeld voor bedrijven, voor gebruik thuis en voor het onderwijs. U kunt het vergelijken met Microsoft Office, alleen het grote voordeel van office 365 is dat u altijd over de meest recente versie beschikt. Natuurlijk beschikt dit pakket over uw vertrouwde Office-toepassingen, zoals word, excel, powerpoint, oneNote, outlook, publisher en access (de laatste twee werken alleen op een pc).

Overal en altijd efficiënt werken

Met Office gaat er een nieuwe wereld voor u open. Office 365 zorgt ervoor dat samenwerken nog gemakkelijker wordt en past daarom helemaal binnen ‘het nieuwe werken’. Of u nu in Nederland of in het buitenland werkt, waar u ook bent, overal heeft u toegang tot uw mailbox en tot uw bestanden. U kunt, wanneer u dat wenst, informatie met anderen delen en samen werken aan bestanden via de cloud. Het maakt niet uit of u werkt op een laptop, tablet of smartphone. Met een wachtwoord krijgt u toegang tot al uw gegevens. Het pakket is grotendeels vergelijkbaar met het vertrouwde Microsoft Office, het enige grote verschil is dat u met het nieuwe pakket altijd de meest recente versie beschikbaar heeft.

Eenvoudige installatie en beheer

Nog een groot voordeel is dat je vanaf elke locatie waar je bent, toegang hebt tot het beheercentrum; je services zijn dus altijd up-to-date en beschikbaar.

Microsoft Office 365 cursus of training

Op verschillende locaties in Nederland worden trainingen gegeven door TailorIT. Via deze ervaren en vakkundige opleider wordt u professioneel begeleid bij het eigen maken van dit Office pakket. Tailor IT is een specialist als het gaat om het opleiden, specialiseren en omscholen van iedereen die zich verder wil ontwikkelen. Vraagt u daarom vrijblijvend naar de mogelijkheden van een training Office 365 voor uw bedrijf.