Bailly corporate
Image default
Business / Transportation and Logistics

Wat moet u doen bij een verstopping in één van uw leidingen?

 

Bij een verstopping in één van uw leidingen zijn vele verschillende methodes te bedenken om het op te lossen. Door de juiste methode toe te passen zorgt u dat u veel geld kan besparen op het oplossen van de verstopping en voorkomt u dat u schade aanbrengt aan uw afvoerleiding. Hieronder vindt u een dé methode om ervoor te zorgen dat uw leiding zo snel mogelijk weer loopt zoals die moet lopen.

Dé methode: gebruik de onstopper van rubber

Misschien een beetje ouderwets, maar de ontstopper van rubber is nog steeds een van de meest effectieve manieren om een verstopping te verhelpen. Door de ontstopper op de juiste manier te gebruiken kunt u eenvoudig korte metten maken met de verstopping in uw afvoerleiding. De meest effectieve manier is het volgende:

  • Laat eerst een laagje water in uw wasbak lopen of andere sanitaire voorziening, zodat de ontstopper optimaal vacuum kan zuigen;

  • Plaats vervolgens de ontstopper op het afvoerputje en maak een paar harde bewegingen op een neer;

  • Als het goed is, zit de ontstopper nu vast op uw afvoerputje en is hij helemaal vacuum gezogen;

  • Trek nu met één harde beweging de onstopper eraf;

  • Als het goed is, is de verstopping nu verholpen. Mocht dit niet zo zijn, herhaal dit proces dan nog een aantal keer!

 

Komt u er niet uit en wilt u liever iemand inschakelen dit uw verstopping super snel voor u verhelpt? SAM Loodgieter Leiden heeft een uitgebreid team van loodgieters in de omgeving, die vakkundig genoeg zijn om uw verstopping binnen vijf minuten te verhelpen. Daarnaast beschikken wij over een spoedservice waarmee wij zorgen dat uw loodgieter binnen een uur bij u voor de deur staat!