Bailly corporate
Image default
Offers

Wil jij je auto altijd in perfecte staat? Het kan!

Zeker als je vaak met de auto rijdt, is het bijna onmogelijk om je auto altijd netjes te houden. En ook al doe je zo je best door hem wekelijks te stofzuigen, vensters te poetsen en regelmatig een grondige reinigingsbeurt te geven, na een tijd vertoont je auto sporen van gebruik. Dat is niet meer dan normaal. Helaas geeft dit na een tijd een slordige indruk die je niet meer weg krijgt met de wekelijkse poetsbeurt. Dat is het moment waarop een professionele firma welkom is om je auto terug als nieuw te maken.

Kies de juiste behandeling voor je wagen

Misschien is het voldoende om het interieur een professionele opfrisbeurt te geven. Een auto interieur reinigen gaat veel verder dan alleen stofzuigen. Een professioneel carcleaning bedrijf pakt je interieur zeer grondig aan. Matten, tapijt en zetels krijgen een diepgaande reinigingsbeurt met professionele schoonmaakmiddelen. Alles wat kunststof is krijgt een grondige reiniging. Kieren worden perfect aangepakt en je vensters worden stralend helder gewassen. Als je wilt, krijgt het interieur van je wagen een speciale coating die vocht- en vuilwerend is. Zo blijft het nog een heel lange tijd schoon.

Wat met de buitenkant van je wagen?

Soms is de wekelijkse poetsbeurt niet meer voldoende. Je koetswerk vertoont misschien krassen of doffe vlekken. Je auto laten polieren is een mogelijkheid om kleine schade zoals krassen weg te werken. Het geeft een goede bescherming aan je koetswerk waarmee je terug een hele tijd verder kunt. Wil je echter een sterkere bescherming aan je koetswerk geven? Dan is een keramische coating aangewezen. Dit is een coating die ingebakken wordt, zeer hard is en je auto beschermt tegen allerlei negatieve invloeden. De coating is zuurbestendig, zodat zaken zoals vogelpoep of insecten die tegen je koetswerk plakken je koetswerk niet meer aantasten. Ook is de coating UV-bestendig en zeer krasvrij. Het beschermt je wagen tot wel 5 jaar lang!

Je auto verdient de nodige aandacht

Wie van zijn auto houdt, geeft hem de nodige aandacht. Een grondige schoonmaakbeurt of een meer intense behandeling is een klein onderdeeltje van hoe je met je wagen omgaat. Als je daarbij je interieur mooi aankleedt en het netjes houdt, is je wagen een plezier om mee te rijden. Geef hem de aandacht die hij verdient!

https://morelcarcleaning.be